ingen ridning idag

hejsan allehopa! idag så red jag inte pga. brist av ork faktist. Jag har ridit alla andra dagar i veckan så hon kan faktist få stå idag :P orkar inte skriva så mkt nu :) men ha en god jul!

dagens fail/wow

den här videon var faktist rolig!! haha värd att se ju!
får rysningar i hela kroppen av denna! Full gas över en åker barbacka..helt AMAECY!



Hejsan hoppsan!

hejsan idag så har jag ridit en sväng i skogen igen! Det gick toppen! Maecy var söt och snäll och inte dragig alls! Igår natt så sov jag hos Lucas, vi gick upp klockan halv sju för han skulle åka och klippa sig klockan nio. Ikväll fast senare typ vid halv tio-tio så kommer han tillbaka och kanske hämtar mig eller så stannar han, ska bli asnice att va med han hela lovet <3 älska!
Nu så ska jag hoppa in i ducshen och tvätta håret med världens bästa shampo och balsam! jag skojar inte! det är heeeelt underbart! Elvital gloss eller något sånt. Ikväll kommer även Sofia hem, kulkul! och om två dagar så är det JULAFTON! WIHOO! ska rida min årliga ritt då, rider klockan sju på morgonen då :3 jätte skönt men ändå ganska segt eftersom jag hellre vill sova :D
besökare fick jag igår kan jag säga, men mindre än 90 ;) tack alla som tog sig tiden att läsa den iallafall! :D ska tänka ut en hiss/diss och dagens fail och wow nu också, länka gärna några fail/wow videos som jag kan lägga ut! :D
hejssvejs!
justdet, en tråkig sak har hänt nu efter jag slutade skriva i bloggen. Sofias tävlingshäst Willow har avlivats för några månader sedan. Willow är den mörkbruna hästen med täcke. R.I.P



hiss&diss

Röda pannaband är så snyggt! speciellt om man har en vit eller svart häst! Alla hästar passa inte i rött, inte fuxar eftersom de har en röd/orange färg i pälsen fast det är mitt eget tycke! :D skäckar därimot *dreggel..*



dissar återigen min sadel! den går ärligt inte att rida i! Man får ingen bra sitts och den passar ju inte hästen min :(! usch stort diss!




skolavslutning ftw!

Hejsan alla! idag så slutade jag äntligen skolan! Nu har jag tid att lägga ner min tid på mina tre älsklingar Lucas,Maecy och Klara! Det är skönt att veta att man kan sova hur mycket man vill och sådant :3 och det är SJUKT NICE att det är julafton på Lördag!!!! jag önskar mig en iphone 4 eller en trea, spelar inte sådan stor roll bara det e en iphone liksom :3 älskar apple! :D Tänkte börja skriva nu när jag har fått en header och nu så är inte bloggen  fucked up ^^ hoppas jag får tillbaka mina läsare! hade ju i somras typ 93 perdsoner som mest om dagen första veckan! skit roligt! :D
Ja, somsagt jag och Maecy fortsätter jobba hårt! De här tre veckorna så ska jag fokusera på att rida i skogen så mycket som möjligt och faktist (!!) hoppa två dagar för Magnus! aah där ser ni! jag gör framsteg med min hopprädsla! :D toppen! Jag har nu ridit Maecy på pelham stång och hon går som en gud! helt underbar är hon! så mjuk och fin i munnen! inga problem alls med farten och sådant! Hon verkar dels trivas mycket bättre på det bettet än vad hon gjorde på det vanliga tre delade. Idag så ska jag rida en tur i skogen låta henne galoppera och faktist rejsa litegrann, det var lääänge sedan jag galopperade fortfort! jag tycker att man kan galoppera fort om man har kontrollen, vilket jag har nu på pelham stången :)
en sista fråga innan jag ska dra ut, vad ska ni folket göra i jul? hur ska ni fira? hemma eller borta? kanske ska ni göra som en av mina vänner, åka utomlans och fira? :) dela gärna med er om era julfiranden! bara kulkul!
bjuder å en bild på min gamla ponny Sunshine Ceasar som jag lämnade för ett år sedan, nu har han det jätte bra hos en liten tjej i Järna. Vi fick uppdatering av dem och de hälsade att han hade blivit en super pigg liten ponny, kul att höra!

design

Så där , nu har jag meckat in en liten header och ändrat tillbaka alla koder! Amanda , inte pilla på koderna :D Ha de bäst / Emma på TeamRunsten

okkkeeej

okej nu har det blivit något fel här i bloggen...

Hejsan!

Hejsan och godmorgon allesammans! Nu har jag varit hemma och vart sjuk i tre dagar men idag så känner jag mig pigg och frisk! Här är det jag har gjort hela veckan med min lilla hest!
Måndag: Skrittade ut i skogen med Klara och Shadow. Vi var ute i ca. 1 timma. Allt gick jätte bra men Macy fånade sig över rötter som det var frost på som låg på marken, fåntratt! Jag jobbade henne mycket i skritten för att hon skulle koncentrera sig på mig istället för på rötterna, men det blev typ motsatt effekt! haha!
Tisdag: Maecy fick vila.
Onsdag: Jag åkte hem från skolan eftersom jag var sjuk, Maecy fick vila eftersom jag var sjuk!
Torsdag: Jag red ut i 1 timma i skogen. Red stora 3 kanten plus lite till. Jag jobbade på tempo växlingar och jobbade att hon skulle gå i form i alla gångarten oavsett tempo. det gick ju sådär, hon var pigg och ganska stark men tillsist så funkade det toppen toppen! :)
Fredag: vet inte om jag rider idag, känner mig frisk och pigg men det blåser så jäkligt ute så känns som om vi kommer blåsa väck då!
bild från tävlingen! slutade med en andraplats i L:C1


Hejsan

Hejsan alla läsare! idag så ville jag bara säga att jag kanske startar upp bloggen igen! ska be min kompis att göra en header till mig och sedan kanske jag skriver litegrann om våra framgångar! På söndag så är det tävling på Sorunda, L:C och L:B  superkul! besök gärna min andra blogg som har över 100 besökare per dag! kraaam!
Fina lilla Maecy som har tjockat på sig jätte fint! hoppas ni har saknat mig lika mkt som jag har saknat er :*



RSS 2.0