Söker övningar!

Tjoo! Nu är nationella i engelska avklarat! Kändes as bra! Skrev om
maecy såklart. Nu återstår bara massa tråkiga lektioner innan jag får åka till min prins. Maecy får vila idag, tänkte planera nästa vecka hur jag ska rida osv.

Lördag: rida i skogen galoppera en massor haha!
Söndag: rida på banan, kanske hoppa lite.
Måndag: skogen
Tisdag: banan
Onsdag: vila
Torsdag: skogen och banan
Fredag: kanske vila

Har ni några bra tränings övningar att dela med er av? Skulle gärna vilja ha cavaletti övningar och lösgörande övningar och lite hoppövningar

Taaack peepz!


Godmorgon!

Godmorgon allesammans! Det verkar bli en ganska nice dag idag! Skolan börjar med att vi ska ha nationella prov i engelska uppsats, roligt verkligen! Sen så är det vanliga lektioner och sedan idrott. Efter skolan så åker jag till min pojkvän Lucas och är där tills imorrn och hos honom hämtar min pappa mig!
Maecy får vila idag, hon har då fått vila två dgar den hör veckan. På lördag så får vi väl se om jag rider eller inte, det beror på om
Jag har hinner. Jagt måste också leta efter ett bra dressyr program att rida!

Videos!

Hejsan här kommer lite videos på mig och Maecy!
enjoy mina kära läsare! :D OBS! det sista klippet när jag hoppar är för ett år sen

Dagens hästirier!

Hejsan alla! idag så red jag dressyr på banan, jag krävde inte så mycket av henne eftersom hon inte har så mycket byggda muskler än. Jag tränade på halvhalter och halter, damen är lite för pigg för sådant märkte jag direkt! haha, lilla Maecy! Näst nästa Tisdag så tar jag med henne en hel dag till ridskolan med hästprofilen ( har hästprofil en gång i veckan på min skola) då ska vi rida ett dressyrprogram och hoppa det blir typ som två tävlingar! Jag funderar fortfarande på vilket program jag ska välja ska jag prova L:A och bara rida igenom eller ska jag vara på säkra sidan och ta L:B? får klura på detta!
Sedan så ska vi somsagt hoppa! Jag är ju då lite hopprädd eftersom Maecy är vääldigt pigg och starkoch har n stor tendens att hoppa 1,25 över ett 50 hinder... as jobbigt men väldigt coolt ändå! Får väl se hur allt det där blir!
Just nu så längtar jag verkligen tills sommaren.. tänk er att rida ner barbacka till sjän och bada med hästen.. helt underbart fast såklart.. så ska just min häst va livrädd för VÅGOR!

Har era hästar eller hästar ni känner några konstiga fasoner? Skriv en kommentar och berätta den "konstigaste" fasonen blir skriven på bloggen och eran blogg blir länkad!
besök även min andra blogg där jag har ungefär 500-800 besökare per dag!


Här är ju då hindret som lilla hästen hoppade 1,25 över..

svar på kommentar!

Hejsan alla! kul att ni kommenterar så mycket nu! blir så glad! :D här kommer det lite svar på kommentarer!
Vilma om Hejsan!:
Hej jag har inte läst din blogg men är det din häst? Den är jättesöt jätte avensjuk!
IP: 81.231.94.222
svar: Hejsan! ja det är min häst och visst är hon? helt underbar är hon! Haha, nej men börja läs den vetja bloglovin byte? :)
Jonna om Svar på frågorna!:
Jätte fin blogg o hästen ä ju helt underbar! Ska vi följa varandra via bloglovin? :) kram Jonna
IP: 95.199.135.232
svar: Aw tack så jätte mycket! blir super glad! Hon e sjukt underbar! håll utkik efter nya underbara bilder! ja det kan vi göra, ska bara skaffa det först ^.^ kramis

Svar på frågorna!

Noomie om Plugg:

Haha vilken rolig bild xD
Har du någon erfarenhet av Novabett förresten? Skulle du isåfall vilja dela med dig av den till mig? Både positiva och negativa saker tas emot då jag funderar på att skaffa ett till min unghäst som just nu går på tredelat med fasta ringar!(:
IP: 83.226.133.109

 

svar: Hejsan! Novabett är ett väldigt milt bett, det är böjbart och i plast/gummi typ. Det faller oftast i smaken hos alla hästar fast om man har en stark och väldigt pigg häst så kanske man inte ska satsa på just det bettet, fast det beror på hur hästen också är i munnen. Novabett har alltid rostfria ringar, vad jag vet iallafall. Det finns också rakt vanligt bett som är väldigt milt, men det är ju somsagt inte i mjukt böjbart material! :) här finns ett novabett att köpa om du är intresserad! Filippas ridsport

 


Hejsan!

Hejsan allehopa! Just nu sitter jag i skolan och tråkar!


RSS 2.0